Amister Art Hotel

Amister Art Hotel is gelegen vlakbij het centrum van Barcelona, in de sfeervolle stadswijk Eixample. Waarom het woordje Art in de hotelnaam staat ziet u terug in de gehele inrichting van het hotel; van de openbare ruimtes tot in de hotelkamers hangen prachtige kunstwerken, op iedere etage is een ander thema of kunstenaar. Amister Art Hotel beschikt over een buitenbad dat op het dakterras gelegen is. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en om bij te komen van alle stadsdrukte. Daarna kunt u in het restaurant aanschuiven voor een uitgebreid diner. Het leuke van dit hotel is de mogelijkheid om fietsen te lenen. Wat een vrijheid geeft het om op uw eigen tempo per fiets de stad te ontdekken, te stoppen waar u wilt en al toerend de sfeer te proeven. Het is echt een aanrader!

Vanaf € 72,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Abba Rambla Hotel

Abba Rambla Hotel
Sunliner.nl

Abba Rambla Hotel ligt, zoals de naam al doet vermoeden vlakbij de Ramblas in de geweldige stad Barcelona. Het hotel biedt moderne kamers en een sfeervolle inrichting en is een prima uitgangspunt om de stad te ontdekken. Nadat u in het restaurant genoten heeft van een ontbijtbuffet kunt u al wandelend of met de metro op stap. In het hotel beschikt u over gratis Wifi waardoor u gemakkelijk contact kunt houden met het thuisfront en op internet allerlei informatie en tips over restaurants en bezienswaardigheden kunt zoeken. In de nabij omgeving van Abba Rambla Hotel zijn volop restaurants en tapasbars te vinden, zo heeft u voldoende afwisseling tijdens uw verblijf.

Vanaf € 127.00 Meer informatie Boek reis

Appartementen Marina

Appartementen Marina
DeJongIntra.nl

Mooi appartementen met gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Vanaf € 38.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Silken Diagonal

Hotel Silken Diagonal
Suntip.nl

The Silken Diagonal Barcelona is a chic hotel set next to the Torre Agbar Tower. It has an impressive roof-top pool, free internet access and a restaurant. The hotel offers contemporary décor and...

Vanaf € 120.00 Meer informatie Boek reis