Fietsvakantie Rondje Mallorca

Fietsreis Spanje inclusief vliegreis, verblijf, 7 x ontbijt en diner, huurfiets en Nederlandstalige fietsroutes naar o.a. Playa de Palma, Porto Cristo

Vanaf € 909,00
 
 

Vergelijkbare reizen

App. Prinsotel Alba

App. Prinsotel Alba
Sunweb Zomer

Aparthotel Prinsotel Alba is een superhotel vlak bij het mooie strand en het gezellige centrum van Cala d'Or. Een heerlijke plek voor een fijne vakantie met het hele gezin. De ruime appartementen zijn verdeeld over meerdere gebouwen elk met een eigen naam. Sommige liggen aan het zwembad, maar er zijn ook appartementen in het rustigere gedeelte. Naast de vele faciliteiten is er een gezellige miniclub voor de kleintjes en een animatieteam voor jong en oud! En als je toch het complex uit wil, dan zit je zo in het centrum van Cala d'or met leuke winkels en goede restaurants.

Vanaf € 339.00 Meer informatie Boek reis

15-daagse Middellandse Zee cruise vanaf Mallorca

15-daagse Middellandse Zee cruise vanaf Mallorca
TUI.nl

In één week langs vele hoogtepunten van de West Middellandse Zee. Het ongerepte Sicilië, het historische Napels en trendy Ibiza staan op het programma. Ook ontdekt u het bruisende metropool Barcelona en de prachtige badplaats Savona. Aan boord van de Costa Fascinosa zal het u werkelijk aan niets ontbreken, enkele faciliteiten zijn de Samsara Spa (6.000 m2), 4D-bioscoop, golfsimulator, Grand Prix-simulator en het zwembad op het dek met een reuzenscherm. Dat is optimaal genieten!

Vanaf € 1,814.00 Meer informatie Boek reis

Cruise Parels van de Middellandse Zee

Cruise Parels van de Middellandse Zee
Kras.nl

8-daagse zeecruise per AIDAperla vanuit Barcelona naar o.a. Palma de Mallorca, Ajaccio, Civitavecchia en Livorno

Vanaf € 999.00 Meer informatie Boek reis