Aura

Hotel Aura is in 2017 volledig gerenoveerd. De ligging is speciaal op slechts 100m van het meer van Ohrid. De verbouwing is gedaan met gebruik making van lichte, frisse kleuren. Dit heeft gezorgd voor een modern hotel wat zich zal ontwikkelen tot een geliefd vakantieadres in Ohrid. Geniet van een drankje op het buitenterras en zie de zon langzaam wegzakken achter de heuvels in Albanie.

Vanaf € 221,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Villa Mimi

Villa Mimi
TUI.nl

Nieuw in 2017 en daar zijn we heel blij mee. Kleinschalig hotelletje met maar 6 kamers en eigenaren waar je aan het eind van de vakantie geen afscheid van kan en wil nemen. Wat een schatjes! Mimoza, alleen de naam al, is er bijna altijd en er is haar niets te veel. Het begint 's morgens al met het heerlijke ontbijtbuffet. Genietend van de rust om je heen, heerlijk in je eigen tuin, met comfortabele zitjes je eerste bakje thee of koffie. Dat is hoe vakantie bedoeld is. Genieten met hoofdletters. Vila Mimi heeft een grote tuin en ligt heerlijk rustig in het authentieke Pestani. Waar de tijd lijkt te zijn stil gezet.

Vanaf € 195.00 Meer informatie Boek reis

Mite

Mite
TUI.nl

Indien je boekt voor Appartementen Mite krijgt u "de eigenaar er bij"! Dat klinkt wat vreemd maar de eigenaar, die er zelf ook woont, is niets te veel. Hij vertelt je waar je moet zijn en hoe u er moet komen. Soms brengt hij je er zelfs heen! De appartementen Mite liggen ten noorden van het historische centrum van Ohrid. Afstand tot het centrum ca. 1.000m. Mitte is rustig gelegen met een gezellige tuin met zitjes. Verblijf is incl. ontbijt.

Vanaf € 209.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere
Kras.nl

Vakantie aan het Meer van Ohrid met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt

Vanaf € 170.00 Meer informatie Boek reis