Cavo Bianco

Hotel Cavo Bianco is voor levensgenieters. Kies voor topkwaliteit, luxe en stijl. De service is uitmuntend. Hier wordt aan alles gedacht. De stijlvolle kamers zijn luxe ingericht en hier is het elke ochtend heerlijk wakker worden op de uitstekende matrassen. Nestel je op zo'n heerlijk Balinees bed bij het zwembad of boek een relaxte massage. Voor het diner kun je kiezen uit het à la carte restaurant van dit hotel of van de vele restaurants in Kamari, elke avond weer. Wat is vakantie toch fijn!

Vanaf € 1.553,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Afroditi Venus

Afroditi Venus
TUI.nl

In hotel Afroditi Venus heerst een gezellige sfeer. Alle kamers zijn ingericht in frisse kleuren en van alle gemakken voorzien. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen en je loopt zo de boulevard op. Er zijn twee zwembaden dus altijd een plekje vrij. En anders kun je altijd nog op het strand terecht, deze ligt op steenworp afstand. Het à la carte restaurant aan de boulevard is ook een aanrader. Kies voor smakelijke mezzes of ga voor de catch of the day, Kali orexi!

Vanaf € 979.00 Meer informatie Boek reis

Cruise Balkan en Griekenland

Cruise Balkan en Griekenland
Kras.nl

Per Celebrity Constellation naar Balkan en Griekenland. O.a. naar Dubrovnik, Santorini en Mykonos

Vanaf € 1,024.00 Meer informatie Boek reis

Aegean Plaza

Aegean Plaza
TUI.nl

Stijlvol en in typisch Cycladen stijl ingericht hotel, de kamers hebben een frisse uitstraling en zijn recentelijk gerenoveerd. Aegean Plaza heeft verschillende gebouwen, waardoor het net een klein dorpje lijkt, deze gebouwen liggen rondom één van de drie zwembaden. Vanuit het hotel loop je zó de boulevard op en ook het strand ligt voor de deur.

Vanaf € 691.00 Meer informatie Boek reis