9-daagse Combinatiereis Bangkok & Hua Hin 4*

9-daagse Combinatiereis Bangkok & Hua Hin 4* Deze 9-daagse combinatiereis naar Bangkok & Hua Hin geeft u de perfecte kans om kennis te maken met een fascinerende wereldstad en de populaire vakantiebestemming Hua Hin. Dompel uzelf onder in de bruisende miljoenenstad Bangkok boordevol schitterende bezienswaardigheden, enorme winkelcentra, vele uitgaansmogelijkheden en uitstekende restaurants. U sluit uw vakantie af met een bezoek aan Hua Hin met uitgestrekte stranden en talloze bezienswaardigheden. Dag 2-5: Verblijf in FuramaXclusive Sathorn in Bangkok Nadat u de eerste nacht in het vliegtuig heeft doorgebracht en op uw tweede vakantiedag in Bangkok bent geland, reist u per transfer naar uw hotel in Bangkok om hier met uw vakantie te beginnen. Tijdens het eerste deel van uw vakantie in Thailand verblijft u 3 nachten in een standaardkamer in FuramaXclusive Sathorn op basis van logies en ontbijt Dag 5-9: Verblijf in Escape Hotel Hua Hin in Hua Hin Van dag 5 tot dag 9 (4 nachten) verblijft u in een standaardkamer in Escape Hotel Hua Hin op basis van logies en ontbijt. Hier kunt u een aantal dagen van het strand, de schitterende natuur en alle bezienswaardigheden genieten. Op de laatste dag (dag 9) rijdt u naar de luchthaven om te beginnen aan uw terugreis. U zult terug kijken op een ontspannen en bijzondere vakantie. Belangrijke informatie over uw heen- en terugreis Aangezien Thailand een tijdsverschil kent met Nederland, vindt u hieronder een voorbeeld van een heen- en terugreis. Heenreis: U vertrekt op maandag 1 januari en komt aan in Thailand op dinsdag 2 januari in de ochtend. Terugreis: U checkt uit in uw hotel op 9 januari en vliegt terug in de middag en komt begint van de avond aan in Amsterdam. U boekt in dit geval een 9-daagse reis, bestaande uit 7 nachten in uw accommodatie op Thailand en 1 overnachting in het vliegtuig.

Vanaf € 799,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Century Park

Century Park
TUI.nl

Het Century Park verwelkomt je in de mooie kleurrijke lobby en beschikt over een zwembad op de vijfde verdieping. Dit goedgeprijsde hotel is een uitstekende keuze voor je verblijf in Bangkok.

Vanaf € 886.00 Meer informatie Boek reis

Overwinteren Thailand - Cha-Am Methavalai Hotel

Overwinteren Thailand - Cha-Am Methavalai Hotel
Kras.nl

The Cha-Am Methavalai Hotel: populair hotel op de Nederlandse markt! Voor iedereen die het winterse Nederland wil 'ontvluchten', bieden wij deze zonovergoten overwinteringsreis naar Thailand aan. U zult zich geen seconde vervelen in het land van de oude koningssteden, grootse tempels, kleurrijke markten, exotische cultuur, prachtige natuur, prima keuken en een aangenaam klimaat. Laat de winter maar komen!

Vanaf € 1,399.00 Meer informatie Boek reis

15-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids, inclusief vliegreis Avontuurlijk Thailand

15-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids, inclusief vliegreis Avontuurlijk Thailand
DeJongIntra.nl

Een prachtige privé rondreis, die u de veelzijdigheid van het exotische Thailand laat zien.

Vanaf € 1,711.00 Meer informatie Boek reis