Kleopatra Tuna****

Zonvakantie Alanya met verblijf in een 4-sterren hotel

Vanaf € 128,00
 
 

Vergelijkbare reizen

My Home Resort

My Home Resort
Stip Reizen

Zonvakantie Turkije - My Home Resort ***** My Home Resort is een leuk familiehotel met een gemoedelijke sfeer. Maar er is een hoop te beleven in dit resort. Dit prachtige 5-sterrenresort is een waar paradijs voor jong en oud! Een vakantie naar Alanya is genieten van zon, zee en strand! Alanya een populair vakantie-oord voor veel Nederlanders. Alanya's warme klimaat zorgt vrijwel het gehele jaar voor uitstekende strandcondities. De stads-stranden liggen 300 dagen per jaar te schitteren in de zon. Ook genieten van het heerlijke klimaat, boek dan uw vakantie naar Alanya via Stip Reizen. Alanya is de drukst bezochte badplaats van Turkije. Naast de stranden beschikt Alanya ook over talloze winkels, restaurants, cafés en bars. Alanya vlijt zich tegen een imposante rots aan die plots opduikt tussen het Cleopatrastrand en het Ooststrand. Op "deze rots" staat een enorme burcht uit de 13e eeuw, één van de prachtigste bezienswaardigheden in Alanya. Bent u op zoek naar een bestemming met zon, zee, strand, uitgaan, shoppen en cultuur boek dan een goedkope vakantie naar Alanya via Stip Reizen.

Vanaf € 374.00 Meer informatie Boek reis

Appartement Blue Wave

Appartement Blue Wave
Suntip.nl

Het hotel Blue Wave Suite Hotel bevindt zich in Alanya op ongeveer 450 m afstand van een privé zand-/kiezelstrand. Dit is met de bus/auto bereikbaar. De afstand naar het vliegveld is ongeveer 38 km.

Vanaf € 303.00 Meer informatie Boek reis

Zonvakantie Alanya - Hotel Grand Zaman Garden

Zonvakantie Alanya - Hotel Grand Zaman Garden
Kras.nl

Een strandvakantie in Turkije staat garant voor elke dag feest! Lekker zonnebaden aan het zwembad of het strand met een cocktail in uw hand, genieten van de meest smakelijke gerechten, sportief in de weer op het water of land... u zult zich absoluut niet vervelen!

Vanaf € 449.00 Meer informatie Boek reis