Sequoia Parc

Sequoia Parc in St. Just Luzac is een sfeervolle familiecamping in de Charente-Maritime op 20 kilometer ten zuiden van Rochefort en circa 5 kilometer van Marennes. De camping heeft veel te bieden, waaronder een subtropisch aquapark met twee zwembaden, twee kinderbaden en een waterglijbaan dus kinderen zullen zich hier niet vervelen. Of toch liever paardrijden, een potje waterpolo spelen of met het hele gezin een stukje fietsen? Alles is mogelijk. En dan heb je ook nog het actieve animatieteam dat allerlei activiteiten organiseert en waar heel veel gasten veel plezier aan beleven. Ontdek dit bijzondere landgoed in het zuidwesten van Frankrijk nabij de Atlantische Kust. En nog een aardig weetje: in 2017 bestaat de camping 20 jaar!

Vanaf € 161,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Camping Monplaisir

Camping Monplaisir
Sunweb Autovakanties

Camping Monplaisir ligt op het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust, Ile d'Oléron, op een bebost terrein dat toebehoort aan de ONF (Frans nationaal bosbeheer). Wie van zon, zee en strand wilt genieten zit hier prima. Het kleine strand ligt op circa 1,5 kilometer afstand van de camping en het grote strand op ongeveer 4,5 kilometer. Op de camping zelf is een (verwarmd) zwembad, voetbalveld, basketbal en jeu de boules.

Vanaf € 209.00 Meer informatie Boek reis

Camping Le Vieux Port

Camping Le Vieux Port
DeJongIntra.nl

Een groot zwemparadijs gelegen aan een breed zandstrand in Messanges. De Franse en de Spaanse cultuur zijn hier slecht op 1,5 uur van elkaar verwijderd.

Vanaf € 78.00 Meer informatie Boek reis

Camping Lou Pignada

Camping Lou Pignada
DeJongIntra.nl

Middelgrote, zeer goed verzorgde camping nabij het strand met fantastisch zwembadcomplex.

Vanaf € 45.00 Meer informatie Boek reis