Hotel Golden Age Bodrum

Hotel Golden Age Bodrum is een verzorgd hotel waar het je aan niets zal ontbreken. Het hotel is gelegen aan een prachtige baai in Yalikavak waar je elke avond de zonsondergang kunt bewonderen. Dankzij de verzorgde kamers, diverse faciliteiten, prachtige tuin en heerlijke all inclusive-service kun je genieten van een onbezorgde vakantie.

Vanaf € 429,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Voyage Torba

Hotel Voyage Torba
Turkije.nl

Het luxe 5-sterren Voyage Torba ligt direct aan het mooie strand. Een heerlijke vakantie Bodrum en een super ultra all inclusive Turkije vakantie. Met waterpark met supersnelle glijbanen, een uitmuntende keuken, 7 à la carte restaurants en een luxe Spa & Wellness Center.

Vanaf € 695.00 Meer informatie Boek reis

Bodrum Imperial

Bodrum Imperial
TUI.nl

Vakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, het gezin of zelfs de hele familie. In Bodrum Imperial logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Een gezellig terras, een shadowpool voor de allerkleinsten maar ook een zwembad om baantjes te trekken. Een babyclub, creatieve kinderclub, chille hangouts. En een taverna waar je tot in de late uurtjes met elkaar lacht, eet en drinkt. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals vakantie hoort te zijn! Zon, zee, strand en vooral echt sámen vakantievieren. Vanaf je ligbed zie je hoe de kleintjes non-stop van het waterkasteel roetsjen. De oudere kids amuseren zich ondertussen in die chille hangout. En natuurlijk kan iedereen zich All In heerlijk uitleven. Een potje tennis, lekker midgetgolfen of nog een keer de sauna in: de dagen zijn te kort onder de Turkse zon. In de Taverna is de baklava om je vingers bij af te likken; met een voldaan gevoel zoek je de kamer op. De maan staat hoog aan de hemel maar dat merk je al niet meer. Wat slapen die bedden lekker!

Vanaf € 416.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Samara

Hotel Samara
Kras.nl

Zonvakantie Bodrum met verblijf in een 5-sterren hotel - Modern en luxe complex in de baai van Torba

Vanaf € 418.00 Meer informatie Boek reis