Evenia Olympic Park

Dit hotel is al jaren een echte topper in ons aanbod. Evenia Olympic Park is één van de vier hotels in het Olympic Resort. Het resort biedt veel (sportieve) activiteiten, voor een zeer gunstige prijs. Hier vind je meerdere zwembaden (50 meter bad), een wellness, een uitgebreid fitnesscentrum met diverse groepslessen. Daarnaast is het echt een familiehotel, dichtbij het centrum, maar toch rustig gelegen. De verschillende buitenbaden zijn ruim opgezet en liggen tussen de hotels. Je kunt als gast van Olympic Park gebruik maken van alle zwembaden van de Olympic Groep. En voor de kinderen is er een prachtig Aquapark met diverse glijbanen en speeltoestellen.

Vanaf € 245,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Maria del Mar

Hotel Maria del Mar
DeJongIntra.nl

Gemoedelijk hotel met een centrale ligging.

Vanaf € 115.00 Meer informatie Boek reis

Playa Brava

Playa Brava
TUI.nl

Direct aan het zandstrand van Platja de Pals ligt camping Playa Brava. De camping heeft enorm veel faciliteiten voor de actieve mensen en daarbij kun je denken aan yoga, spinning, aquagym, beachvolleybal en nog veel meer. Maar zoals gezegd: lekker relaxen aan het strand kan en mag natuurlijk ook. Voor de kinderen is er de hele dag animatie zodat je er zeker van kunt zijn dat ze zich geen moment gaan vervelen. Op een paar kilometer ligt het op een heuvel gebouwde middeleeuwse centrum van Pals. Daar moet je ook zeker even rond gaan kijken want het is erg de moeite waard.

Vanaf € 61.00 Meer informatie Boek reis

H-Top Royal Beach

H-Top Royal Beach
TUI.nl

H-Top Royal Beach is perfect gelegen met zowel het strand als het centrum van Lloret de Mar op loopafstand. Het hotel is zeer gunstig geprijsd en heeft leuke extra's indien er gekozen wordt voor All Inclusive. Deze verzorging geeft namelijk toegang tot de faciliteiten van alle overige H-Top hotels (nog vier in Lloret zelf). Perfect gelegen voor een bezoek met de kids aan Themapark Gnomo Park en Waterpark Water World in Lloret de Mar.

Vanaf € 245.00 Meer informatie Boek reis