Cruise van Venetië naar Havana & rondreis Cuba

27-daagse reis inclusief cruise van Venetie naar o.a. Valletta, Valencia, Barcelona, Malaga, Funchal, Barbados, Saint Lucia, Guadaloupe, Virgin Islands en Havana op Cuba.

Vanaf € 2.199,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Club Amigo Atlantico

Club Amigo Atlantico
TUI.nl

Aan een van de witste stranden van Cuba ligt Hotel Club Amigo Atlantico. Het vriendelijke personeel doet alles om het iedereen naar de zin te maken hier in Guardalavaca. Met een lach wijst de ober de weg naar restaurant Benny's, waar ze net cocktails in kokosnoten uitdelen. Hier heb je een prachtig uitzicht over de oceaan. Geen tijd voor verveling, want de kajaks liggen al klaar op het strand. Zonnefactor 50 op en vaar over die ongelofelijk blauwe zee. Ook voor kinderen is er van alles te beleven in dit gezellige hotel. Wat te denken van vier kinderbaden en een superlief animatieteam? 's Avonds met z'n allen naar de wervelende show. Welkom bij het sprankelende Club Amigo Atlantico!

Vanaf € 499.00 Meer informatie Boek reis

Sol Rio de Luna y Mares (hotel)

Sol Rio de Luna y Mares (hotel)
Kras.nl

Vakantie Cuba naar Holguin met verblijf in een 4-sterren resort o.b.v. All Inclusive. Vliesreis met TUIfly

Vanaf € 665.00 Meer informatie Boek reis

Fly-drive Highlights of Cuba + Hotel Melia Antillas

Fly-drive Highlights of Cuba + Hotel Melia Antillas
Kras.nl

Individuele rondreis incl. huurauto met o.a. Viñales Vallei en Pinar del Rio. Extra lang verblijf in Hotel Melia Las Antillas Varadero mogelijk!

Vanaf € 1,319.00 Meer informatie Boek reis