Single rondreis Klassiek Cuba

Reizen naar Cuba, het land van de rum, sigaren, muziek en passionele dansen zijn erg in trek. Dit heerlijke eiland wordt omringd door de Atlantische Oceaan, de Straat van Florida, de Golf van Mexico én de Caribische Zee en is ongeveer net zo groot als Nederland en België samen. Het heeft een kustlijn van wel 5700 km lang, er zijn meer dan 200 baaien en het heeft een kleine 300 stranden. U kunt hier dus optimaal genieten van azuurblauwe wateren, gebergten, suikerrietvelden en citrusplantages. In Trinidad, Santiago de Cuba en oud Havana proeft u bovendien nog de sfeer van het koloniale verleden en de roerige geschiedenis. De Atlantische en Caribische kust zijn bij uitstek geschikt om te duiken, zeilen en surfen. En... op Cuba is de gemiddelde dagtemperatuur het hele jaar door ca. 25°C. Bovendien staat de bevolking van Cuba bekend als zeer vriendelijk, zodat u zich al snel thuis zult voelen op dit boeiende eiland! U ziet het, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een afwisselende en interessante rondreis!

Vanaf € 2.018,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Melia Varadero*****

Melia Varadero*****
Kras.nl

Strandvakantie Varadero met verblijf in een 5-sterren hotel o.b.v. all inclusive

Vanaf € 855.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Nacional de Cuba

Hotel Nacional de Cuba
Suntip.nl

Gelegen aan de boulevard Malecon. De historische oude stad ligt op ca. 30 minuten loopafstand. De transfer vanaf de luchthaven Havanna bedraagt ca. 30 min.

Vanaf € 1,027.00 Meer informatie Boek reis

Fly-drive Cuba's Passie

Fly-drive Cuba's Passie
Kras.nl

Individuele rondreis Cuba incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Havana, Viñales Vallei, Trinidad, Camagüey, Santiago de Cuba en Varadero

Vanaf € 1,608.00 Meer informatie Boek reis