Zonvakantie Cuba - Breezes Varadero

Languit luieren aan het zonnige strand, met blote voeten door de branding wandelen, een duik nemen in het zwembad, een drankje op z'n tijd en `s avonds genieten van lekker eten, dit kan allemaal tijdens deze vakantie in Varadero!

Vanaf € 1.241,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Klassiek Cuba + hotel Melia Las Antillas

Klassiek Cuba + hotel Melia Las Antillas
Kras.nl

Vlieg-/busreis inclusief vele maaltijden met strandverlenging in Hotel Meliá Las Antillas**** in Varadero met o.a. Trinidad, Camagüey en Havana

Vanaf € 2,395.00 Meer informatie Boek reis

Cruise Cuba, Caribbean & Rondreis & Meliá Varadero

Cruise Cuba, Caribbean & Rondreis & Meliá Varadero
Kras.nl

16-/19-daagse reis inclusief zeecruise per MSC Armonia**** van Havana naar o.a. Jamaica, Georgetown en Cozumel of naar o.a. Belize, Honduras en Mexico, incl. rondreis en strandverlenging. Vertrek december 2017 t/m maart 2018.

Vanaf € 2,349.00 Meer informatie Boek reis

16-daagse groepsrondreis Cuba Libre

16-daagse groepsrondreis Cuba Libre
TUI.nl

Cuba, het eiland van Fidel Castro, Hemingway, sigaren en niet te vergeten de Cuba Libre! Maak kennis met de prachtige natuur die Cuba rijk is en ontmoet de bijzonder vriendelijke bevolking, die je maar al te graag de gewoontes van het land laat zien. Door de kleine straatjes van oud Havana slenteren, wandelen door het koloniale Trinidad en per Russische legertruck door het Escambraye gebergte. Dit, en nog veel meer, staat je allemaal te wachten tijdens deze indrukwekkende rondreis door Cuba.

Vanaf € 1,913.00 Meer informatie Boek reis