Jiva Beach Resort

Het Jiva Beach Resort heeft een rustige ligging, net buiten Fethiye. Het resort is gebouwd rondom een kleine lagune waar je zelfs schildpadden kunt spotten. Turtle alert! Door de laagbouw en kleinschaligheid van het resort heerst er een gezellige sfeer. Je zult je snel één voelen met de natuur. De lange lijst van faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen maakt dit hotel zeer geschikt voor families. Klein of groot, de patisserie is bij iedereen een hit! Tel hier de gevarieerde buffetten en het supervriendelijke personeel bij op en het plaatje is compleet.

Vanaf € 519,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Rebin Beach

Hotel Rebin Beach
Sunweb Zomer

Het gezellige Hotel Rebin Beach ligt ongeveer vijf kilometer buiten de gemoedelijke badplaats Fethiye. Het bruisende Marmaris ligt iets verder, maar met dolmus (een kleine bus) kun je op een makkelijke manier langs de kust reizen. Na een klein stukje lopen vanaf het hotel is het zandstrand al te vinden. Geen zin om te wandelen? Bij het hotel kun je ook lekker van de zon genieten bij het zwembad, waar voor kinderen een kinderbadje is. In de grote tuin rondom het hotel is ook een speeltuintje te vinden.

Vanaf € 349.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Ceren

Hotel Ceren
Suntip.nl

Slechts door de boulevard gescheiden van het brede strand (zand met fijn grind vermengd). Fethiye ligt op ca. 5 km afstand (minibusverbinding voor het hotel).

Vanaf € 319.00 Meer informatie Boek reis

Blue cruise Lycische kust

Blue cruise Lycische kust
Kras.nl

Vaarvakantie Turkije, route: Marmaris - Fethiye - Marmaris. Vaar langs schitterende eilanden, prachtige baaien en over de azuurblauwe zee!

Vanaf € 494.00 Meer informatie Boek reis