Camping Del Garda

Direct aan het Gardameer met privé strand, diverse zwembaden en speelgelegenheden. Een ideale locatie voor een heerlijke gezinsvakantie.

Vanaf € 71,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Butterfly

Butterfly
TUI.nl

Camping Butterfly in Peschiera del Garda is een kleine, gezellige familiecamping met een leuk animatieteam. De rustige ligging maakt Butterfly vooral geschikt voor families met kinderen tot een jaar of 12. Die zijn dan vervolgens niet weg te slaan uit de speeltuin en bij het zwembad. Voor de kleinsten is er natuurlijk een speciaal peuterbad. Camping Butterfly ligt niet ver van het gezellige centrum van Peschiera del Garda. Zo'n 700 meter dan ben je er wel. Op ongeveer een half uur rijden ligt de historische stad Verona met haar wereldberoemde amfitheater, dus als er behoefte is aan een daguitstapje met cultuur, denk dan aan Verona.

Vanaf € 86.00 Meer informatie Boek reis

Van de Reschensee naar het Gardameer

Van de Reschensee naar het Gardameer
Kras.nl

De plaatselijke overheden van Trento en Zuid-Tirol hebben als speerpunt het fietstoerisme opgepakt. Dit heeft geleid tot prachtige fietswegen met uitstekende bewegwijzering. Deze fietsreis van Nauders in Oostenrijk tot aan het Gardameer in Italië is dan ook een echte aanrader. De fietsroute start bij de oorsprong van de rivier de Adige en volgt de rivieroevers tot aan het kleinste stadje van Italie, Glurns. Vervolgens via Merano naar Bolzano en van Trento tot aan Verona. U fietst door een afwisselende omgeving van heuvels en berglandschap, langs mooie fruitboomgaarden, wijngaarden en prachtige meertjes.Uw hotel U fietst van hotel naar hotel, waarbij de bagage voor u vervoerd wordt. De 3-sterren hotels liggen in of nabij de genoemde plaatsen en uw kamer beschikt ten minste over een telefoon, douche en toilet.Boekt u deze reis liever inclusief verlengingsnacht in Nauders, Riva of Verona?

Vanaf € 569.00 Meer informatie Boek reis

Camping Eden

Camping Eden
DeJongIntra.nl

Op deze terrassencamping zijn rust, natuur en gezelligheid in perfecte balans.

Vanaf € 73.50 Meer informatie Boek reis