Hotel Paradise Lago Taurito

Dit appartementencomplex ligt in het zuiden van Gran Canaria en is slechts ca. 50 meter van de mooie zee en ca. 1 kilometer van het lange duinenstrand van Maspalomas. Het complex ligt in een...

Vanaf € 529,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Gloria Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Amadores Thalasso & Hotel
Sunliner.nl

Gloria Amadores Thalasso & Hotel is een geweldige bestemming in Amadores op Gran Canaria. Het aanbod aan Thalassotherapie en andere wellness faciliteiten is heel divers en uitgebreid. U vindt er onder andere een uniek zeewatercircuit, revalidatiebad en het zogenoemde Get in Shape bad waar u tegen de stroming in kunt zwemmen. Gloria Amadores Thalasso & Hotel is tevens aantrekkelijk voor kinderen, want zij kunnen zich volop vermaken in het kinderbad (buiten), de speeltuin en miniclub. Verder beschikt het hotel over 2 buitenzwembaden, een tennisbaan en een zone waar naturisten kunnen zonnebaden. Zowel overdag als in de avonduren kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten en genieten van live muziek en shows. Een bijzonder detail van dit hotel is de panoramalift die u naar de boulevard vlakbij het strand brengt. Kortom, Gloria Amadores Thalasso & Hotel staat garant voor een onvergetelijk verblijf.

Vanaf € 403.00 Meer informatie Boek reis

Bungalows Vista Oasis

Bungalows Vista Oasis
Sunliner.nl

Bungalows Vista Oasis ligt op Gran Canaria in de bekende badplaats Maspalomas. Het grote park biedt compacte bungalows die trapsgewijs tegen een helling zijn gebouwd en een mooi buitenzwembad. Kleine kinderen kunnen zich prima vermaken in het kinderbadje en de aangrenzende speeltuin. Neem plaats op een van de ligbedden en geniet van de warme zon en de vrolijke geluiden uit het zwembad. Op het terras kunt u een lekker drankje bestellen en even ontspannen tijdens een potje biljart. Bent u graag sportief? Trek uw sportschoenen aan en maak u klaar voor een partij tennis. Wanneer het te warm is om zo actief bezig te zijn kunt u ook gebruikmaken van de tafeltennistafels, daarna zoekt u wat verkoeling in het zwembad. In de avonden wordt u dikwijls getrakteerd op een spetterend entertainmentprogramma.

Vanaf € 94.00 Meer informatie Boek reis

H10 Playa Meloneras Palace (hotel)

H10 Playa Meloneras Palace (hotel)
Kras.nl

Strandvakantie Meloneras met verblijf in een 5-sterren hotel inclusief ontbijt en diner

Vanaf € 667.00 Meer informatie Boek reis