Wandelvakantie Normandië - Diverse hotels

Wandel deze zomer in Normandië, dichtbij en zo verrassend! Invasiestranden, stadsharten met een rijke historie, appelbrandewijn, lange zandstranden, ruige kliffen, mondaine badplaatsen, havenstadjes waar verse vis geserveerd wordt op de terrassen? op naar deze veelzijdige Franse kuststreek!

Vanaf € 315,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Busreis Normandië & Parijs

Busreis Normandië & Parijs
Kras.nl

Normandië ontleent zijn naam aan de Noormannen en dat betekent dat deze provincie een zeer lange en rijke geschiedenis heeft. Normandië is ook D-day, indrukwekkende invasiestranden, deftige badplaatsen, de beroemde abdij Mont-St.-Michel, het bedevaartsoord Lisieux, appelbrandewijn, ruige kliffen, havenstadjes waar verse vis geserveerd wordt op de terrassen? wat een veelzijdige streek! Bovendien nemen we u ook mee naar de fantastische Franse hoofdstad Parijs, een wereldstad rijk aan monumenten!

Vanaf € 429.00 Meer informatie Boek reis

Chateau de Prêtreville

Chateau de Prêtreville
TUI.nl

Verblijf hier in één van de appartementen rondom of in het elegante kasteel vlakbij Honfleur. Odalys Chateau de Pretreville bestaat uit meerdere gebouwen en ligt midden in een rustig bebost park. Buiten zie je dus genoeg groen, maar ook wat blauw van het verwarmde buitenzwembad. Op 6 kilometer van het verblijf vind je de historische en pittoreske haven van Honfleur. Hier is van alles te beleven. Slenter door het oude stadsgedeelte, sta even stil bij de antieke gevels en rust uit met een heerlijk glaasje cider.

Vanaf € 109.00 Meer informatie Boek reis

Camping De la Vallee

Camping De la Vallee
DeJongIntra.nl

Uitstekende camping en geliefd onder vele Nederlanders.

Vanaf € 52.00 Meer informatie Boek reis