Blue Horizon (hotel)

Vakantie Griekenland met verblijf in een 3-sterren plus accommodatie o.b.v. halfpension

Vanaf € 457,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Kalithea Mare Palace

Kalithea Mare Palace
TUI.nl

Hotel Kalithea Mare Palace heeft de zaakjes goed op orde en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Keurige kamers, wellicht wat verouderd, maar verzorgd. Een prachtige ligging, met uitzicht over zee. Maar waar onze gasten voornamelijk over naar huis schrijven, is de keuken. Dat service ook hoog in het vaandel staat bewijst Kalithea maar weer, iedere gast is hier een echte VIP.

Vanaf € 565.00 Meer informatie Boek reis

Atlantica Holiday Village

Atlantica Holiday Village
TUI.nl

Jong en oud hebben het goed naar hun zin in Atlantica Holiday Village. Terwijl de kids de tijd van hun leven hebben in het klim- en waterpark vermaakt de rest zich in één van de zwembaden. Voor wat meer rust trek je je terug in de wellness waar bommetjes niet zijn toegestaan. Als de avond is gekomen en de magen knorren, dan trekken jullie naar Olive Chef's Market, waar een extra rondje langs het buffet bijna verplicht is!

Vanaf € 799.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Lindos Princess Beach

Hotel Lindos Princess Beach
Sunweb Zomer

Hotel Lindos Princess Beach is een luxe, ruim opgezet hotel en ideaal voor een familievakantie met het hele gezin. Het hotel ligt op een unieke locatie aan zee. Vanaf uw kamer loopt u zo naar het strand. Het hotel barst van de faciliteiten en met name de zwembaden zullen voor heel wat plezier zorgen. Het hotel staat bekend om de goede keuken en de uitstekende service voor haar gasten en dat zie je aan alles. Het hele hotel ziet er verzorgd en netjes uit. De kamers zijn ruim en u kunt kiezen tussen meerdere type kamers. Tijd om uw koffers te pakken. Veel plezier!

Vanaf € 609.00 Meer informatie Boek reis