Alcantara Resort

Vakantie naar Sicilië incl. vlucht, huurauto

Vanaf € 642,00
 
 

Vergelijkbare reizen

15-daagse rondreis Sicilië Compleet - Catania

15-daagse rondreis Sicilië Compleet - Catania
TUI.nl

Op Sicilië kun je genieten van cultuur, natuur, prachtig weer en culinaire hoogtepunten. De beste manier om Sicilië te ontdekken is per auto. Deze zeer complete autorondreis geeft je een goed beeld van de natuur, cultuur, bevolking en rijke historie van dit schitterende eiland. Van het heuvelachtige groene binnenland, tot de zoutvlaktes aan de oostkust, van idyllische stranden tot de indrukwekkende tempels in het zuiden. Sicilië heeft het allemaal!

Vanaf € 1,205.00 Meer informatie Boek reis

Naxos Beach Resort

Naxos Beach Resort
DeJongIntra.nl

Schitterend vakantiecomplex behorend tot de hotelketen Atahotels met hotelkamers en villette; kamers gelegen in vrijstaande gebouwen verspreid over het terrein.

Vanaf € 286.00 Meer informatie Boek reis

Villa Oasis Residence

Villa Oasis Residence
TUI.nl

Begin de dag met een kopje koffie op het balkon en zie hoe de eerste badgasten de temperatuur van het zeewater voelen. Zo heerlijk het strand voor de deur. Gaan er kleine kinderen mee, dan zijn de appartementen op de begane grond met eigen tuin ideaal. Terwijl de kleintjes zich vermaken op het grasveld kun je zelf eindelijk dat boek lezen met een koel drankje binnen handbereik. In de studio's kun je 's avonds vanaf je balkon de lichtjes op het vasteland van Italië zien. Neem er een lekker drankje bij en bedenk wat je de volgende dag wilt ondernemen. Een dagje naar Taormina is wel een aanlokkelijk idee en dan lekker op een terras eten. Ja waarom ook niet het is tenslotte vakantie.

Vanaf € 489.00 Meer informatie Boek reis