Verlenging Ceylon Compleet (v.a. Amsterdam)

Het voormalige Ceylon, een zonovergoten eiland in de Indische Oceaan, zal zeker uw hart stelen. Herleef de geschiedenis als u dwaalt door oude ruïnes en tempels of wegdroomt bij de zeer goed bewaard gebleven fresco's die elk een eigen verhaal vertellen. Historische koloniale bouwwerken liggen te midden van de vele groene theeplantages die uw heerlijke kopje Ceylon-thee voortbrengen en het eiland wordt omzoomd door witte zandstranden met wuivende palmbomen. Aan het einde van de reis verblijft u nog 7 extra nachten in het 5-sterren Eden Hotel & Spa in Beruwela.

Vanaf € 1.798,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Individuele Rondreis Ceylon (v.a. Amsterdam)

Individuele Rondreis Ceylon (v.a. Amsterdam)
Kras.nl

Het voormalige Ceylon, een zonovergoten eiland in de Indische Oceaan, zal zeker uw hart stelen. Herleef de geschiedenis als u dwaalt door oude ruïnes en tempels of wegdroomt bij de zeer goed bewaard gebleven fresco's die elk een eigen verhaal vertellen. Historische koloniale bouwwerken liggen te midden van de vele groene theeplantages die uw heerlijke kopje Ceylon-thee voortbrengen en het eiland wordt omzoomd door witte zandstranden met wuivende palmbomen. U kunt deze rondreis ook maken in groepsverband.

Vanaf € 1,428.00 Meer informatie Boek reis

Rondreis Sri Lanka Klassiek

Rondreis Sri Lanka Klassiek
Kras.nl

Vlieg-/busreis Sri Lanka inclusief ontbijt en diner met o.a. Anuradhapura, de leeuwenrots Sigiriya, Dambulla, Kandy, Galle en Hikkaduwa

Vanaf € 1,189.00 Meer informatie Boek reis

15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka

15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka
TUI.nl

Ga mee op reis langs de meest aansprekende natuurlijke, culturele en historische hoogtepunten van Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed en maak je bijzondere tochten door het groene binnenland. Eén van de hoogtepunten van deze reis is de treinreis naar Bandarawela, je komt ogen en oren tekort om alle indrukken in je op te nemen. Een zeer diverse rondreis met klassieke highlights én Nederlandstalige reisbegeleiding met aan het eind nog een paar heerlijke dagen aan het strand.

Vanaf € 999.00 Meer informatie Boek reis