Etruria

Camping International Etruria in Marina di Castagneto Carducci ligt in een dennenbos direct aan de Middellandse Zee. Vanaf de camping loop je zo naar het heerlijke zandstrand. Boek hier zo'n frisse, ruime bungalowtent type Smile Panorama en het grote genieten kan beginnen. Op de camping worden allerlei activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht en die vermaken zich vervolgens urenlang in de speeltuin voor met huisjes, schommels en verschillende andere toestellen. Als je uit bent gezwommen en wel eens iets van de omgeving wilt gaan zien, ga er dan op uit en bezoek enkele van die wondermooie Toscaanse steden. Ga bijvoorbeeld naar Pisa. De scheve toren ligt op ongeveer 80 kilometer van de camping en bekijk niet alleen de scheve toren maar ook de kathedraal die er naast ligt. Ook de oude etruskische stad Siena met de haar Dom en het Piazzo del Campo, waar twee keer per jaar de beroemde Palio (middeleeuwse paardenrennen) worden gehouden, is goed bereikbaar en eigenlijk een 'must see' als je hier op vakantie gaat. Dat geldt trouwens ook voor San Gimignano met haar stompe torens en Lucca.

Vanaf € 72,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Camping Montescudaio

Camping Montescudaio
DeJongIntra.nl

Camping Montescudaio is een middelgrote camping. Ideaal gelegen om de steden Pisa, Lucca, Siena en Florence te ontdekken.

Vanaf € 74.00 Meer informatie Boek reis

Villa La Palagina

Villa La Palagina
TUI.nl

Villa la Palagina ligt op de heuvels tussen de Toscaanse wijngaarden en olijfbomen, inmiddels bekend om zijn eigen wijn-, olijfolie- en honingproductie. Dit mooie hotel met rustieke kamers en een prachtig panoramisch uitzicht biedt vele mogelijkheden om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Zo kun je paardrijden of fietsen huren om de omgeving te verkennen, relaxen bij de zwembaden en genieten van heerlijke Toscaanse gerechten bij het diner. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

Vanaf € 880.00 Meer informatie Boek reis

Villa Grassina

Villa Grassina
DeJongIntra.nl

Oud buitenverblijf uit de 18e eeuw van een Florentijnse adelijke familie dat omgebouwd is tot een comfortabel appartementencomplex.

Vanaf € 62.10 Meer informatie Boek reis