Toscane - Villa Casagrande (appartement)

Autovakantie Italië naar Toscane met verblijf in Villa Casagrande inclusief ontbijtbuffet

Vanaf € 74,00
 
 

Vergelijkbare reizen

La Tabaccaia

La Tabaccaia
TUI.nl

La Tabbacaia ligt in een prachtig gerenoveerd 800 jaar oud dorp genaamd Castelfalfi. In het dorp zijn diverse accommodaties, waaronder hotel La Tabbaccaia. Het is gevestigd in een voormalig tabaksfabriek. Het pand is smaakvol gerenoveerd en brengt authentieke details samen met moderne comfort. Zo vind je in de hotelkamers nog de oude houten balken en stenen muren, gecombineerd met comfortabele bedden en een moderne inrichting. Je kunt wandelarrangementen boeken in het Castelfalfi natuurpark, waar je o.a. de kans hebt wilde everzwijnen, moeflons en diverse vogels te zien. Ga je liever golfen? Het hotel wordt omgeven door een prestigieuze 27 holes golf baan. Natuurlijk leent de omgeving zich ook voor autoritten door de Chianti of bezoekjes aan historische steden als Florence en Siena. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

Vanaf € 1,088.00 Meer informatie Boek reis

Fonte de' Medici / Podere Tignanello

Fonte de' Medici / Podere Tignanello
TUI.nl

Een juweeltje in de Chianti, van oorsprong middeleeuws dorpje met sfeervol ingerichte appartementen (Podere Tignanello) en hotelkamers (Fonte de'Medici), temidden van de wijngaarden van Montefiridolfi. Een streek waar onze koninklijke familie al jaren een buitenverblijf heeft. Dit is vakantie op niveau! Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

Vanaf € 900.00 Meer informatie Boek reis

Villa La Palagina

Villa La Palagina
TUI.nl

Villa la Palagina ligt op de heuvels tussen de Toscaanse wijngaarden en olijfbomen, inmiddels bekend om zijn eigen wijn-, olijfolie- en honingproductie. Dit mooie hotel met rustieke kamers en een prachtig panoramisch uitzicht biedt vele mogelijkheden om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Zo kun je paardrijden of fietsen huren om de omgeving te verkennen, relaxen bij de zwembaden en genieten van heerlijke Toscaanse gerechten bij het diner. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

Vanaf € 880.00 Meer informatie Boek reis