Studio's Timotheos

Studio's Timotheos is een kleinschalig, landelijk gelegen appartementencomplex met een heerlijke ligging. Op steenworp afstand bereik je het kleine strandje, waar tevens een klein aanleghaventje te vinden is. De Griekse sfeer is hier letterlijk te proeven, waarbij je dagelijks verse en zelfgeproduceerde olijfolie, wijn en tsipouro kunt kopen. Een vakantieadres om helemaal tot rust te komen!

Vanaf € 344,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Captains

Hotel Captains
Sunweb Zomer

Hotel Captains is onlangs gerenoveerd en is een populair & geliefde plekje op Zakynthos. Het gezellige plaatsje Argassi ligt dicht in de buurt, terwijl je boven op de heuvel tevens kunt genieten van prachtige uitzichten over Zakynthos-Stad. Het vrolijk gekleurde hotel heeft direct voor de deur een groot zonneterras, waarbij het aangrenzende zwembad je uitnodigt voor een verkoelende duik. Voor de kleintjes is er nog een afgesloten kinderbad en er is een jacuzzi waar je ontspannen kunt bubbelen. Het restaurants serveert dagelijks internationale buffetten en een goed gevuld 7-daags animatieprogramma zorgt voor een flinke dosis vermaak, waaronder Griekse, karaoke en barbecue avonden. Een aanrader voor het hele gezin!

Vanaf € 539.00 Meer informatie Boek reis

Lesante Luxury Hotel & Suites

Lesante Luxury Hotel & Suites
TUI.nl

Als je ultieme luxe, perfecte service van de hoogste kwaliteit wilt, kies dan voor deze vakantie. Dit is het beste van het beste. Lesante is zeer luxe en de kamers zijn stijlvol ingericht. Vanuit het aanliggende strand heb je een onvergetelijk uitzicht over zee. Het hotel beschikt tevens over een heerlijk spa center. Hier kun je optimaal genieten van diverse behandelingen en massages. De keuken van het restaurant wordt begeleid door een topchef die ervoor zal zorgen dat alle smaakzintuigen geprikkeld worden. Lesante is een echte aanrader voor iedereen op zoek naar rust in een luxe ambiance.

Vanaf € 644.00 Meer informatie Boek reis